Pod vodstvom trenera Roberta Leža juniori KK Zabok postižu sjajne rezultate u III. juniorskoj ligi. Nakon četiri odigrana kola Zabočani su jedina momčad s maksimalnim učinkom. U posljednjoj su utakmici kao domaćin slavili protiv juniora zagrebačkog Laurusa s rezultatom 72:61. Na poluvremenu su imali tri koša manjka (30:33), no odigrali su odlično drugo poluvrijeme i na kraju su zasluženo došli do svoje četvrte pobjede. Prvo ime u pobjedi bio je Vigor Borovčak s 22 koša, Karlo Gospočić upisao je 16, a Mihael Tomić 15 koševa. Na listi najboljih strijelaca lige Tomić je drugi sa 78 postignutih koševa (19,5 po utakmici), a Vigor Borovčak četvrti s 66 postignutih koševa (16,5 po utakmici). Obojica treniraju s prvom momčadi, a ove je godine s prvom momčadi pripreme prošao i Antun Deak.

Nekad legendarni igrač, Robert Lež, očito dobro radi svoj trenerski posao, ali mora se priznati i da su ovim momci izuzetno talentirani i na najboljem su putu da u Zabok donesu naslov prvaka, a samim time i plasman u drugu ligu, gdje bi se ova momčad i sad bez problema mogla nositi s protivnicima.

Pod vodstvom Roberta Leža boje juniorske momčadi KK Zabok uspješno brane: Vigor Borovčak, Karlo Gospočić, Mihael Tomić, Karlo Krznar, Anton Deak, Tin Gvozdanović, Tomislav Tičina, Patrik Marković, Igor Lihtar, Marko Grah, Jan Gvozdanović i Lovro Bosnar.

ZABOK – LAURUS 72:61 (16:18, 14:15, 21:13, 21:15)

ZABOK: Borovčak 22, Gospočić 16, Tomić 15, Krznar 9, Deak 8, T. Gvozdanović 2, Tičina, Marković, Lihtar, Grah, J. Gvozdanović, Bosnar. TRENER: Robert Lež